De kernactiviteiten

Hieronder de kernactiviteiten van Ernst IT Solutions:

1.) Ethical Hacking test

Een Ethical Hacking test wordt ook wel Penetration test genoemd. Hiermee kan inzicht verkregen worden in het huidige IT beveiligingsniveau. Deze test is een soort nulmeeting zodat organisaties kunnen zien hoe het staat met de beveiliging van de huidige omgeving. Het echte verbeterproces komt daarna pas. IT security zou geen momentopname moeten zijn maar een continue proces.

2.)  IT beveiligings Quickscan

In een quickscan wordt samen met de organisatie gekeken waar men nu staat qua ICT beveiligingsniveau en waar men naartoe wil. Samen met de organisatie worden de eventuele risico’s inzichtelijk gemaakt en kan vervolgens het gewenste IT security niveau  bepaald worden. Vervolgens wordt een plan gemaakt hoe op dat niveau te komen en belangrijker nog  te blijven.

3.) Onafhankelijk advies

Onafhankelijk advies is erg belangrijk. Door Ernst IT Solutions wordt organisaties als het ware een ‘IT security spiegel’ voorgehouden en inzicht gegeven in de risico’s die de bedrijfsvoering heeft op IT security gebied .Dit resulteert in een adviesrapport om te komen tot het gewenste beveiligingsniveau met een acceptabele risk appetite.

4.) Klankborden

Ernst IT Solutions kan ook geraadpleegd worden door organisaties om te ‘klankborden’ omtrent voorgenomen IT architectuurwijzigingen en de mogelijke impact op de totale IT beveiliging. Ideaal voor bedrijven die niet de schaalgrootte hebben om zelf te investeren in opleidingen of de IT security expertise vast in dienst te nemen.

Door in veel gevallen in het vervolgtraject terug te vallen op betrouwbare externe relaties waarborgt Ernst IT Solutions zijn onafhankelijke advies status en doet het die dingen waar het in excelleert en besteedt het overige uit aan partijen binnen het uitgebreide zakelijke netwerk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: